De Baanderij 20 jaar!

WEGENS SUCCES VERLENGD: spaaractie bij De Baanderij!

Trouw wordt beloond! Spaar 20 tankbonnen en...
...kom GRATIS autowassen!

Spelregels: deze actie geldt voor iedereen die in het jaar 2020 EN/OF 2021 minimaal 20 keer 20 liter diesel of benzine tankt en betaalt met dezelfde pas. Dit kan een PIN bankpas of DB tankpas zijn, maar geen leasepas (MTC/Travelcard). Alleen op vertoon van 20 tankbonnen die voldoen aan de criteria en gelijktijdig worden ingeleverd bij de receptie van De Baanderij, tijdens openingstijden van de carwash. Geldig voor het wasprogramma 'GOED'. Niet inwisselbaar tegen contanten of andere tegoeden en niet in combinatie met andere acties of lopende overeenkomsten. Aan deze actie kunnen geen rechten worden ontleend en kan tussentijds gewijzigd of beëindigd worden.

Veel tank- en wasplezier gewenst.

Tanken en Wassen doe je ook in 2021 bij... De Baanderij!

E10 of toch liever E5?

Vanaf 1 oktober 2019 wordt E10 op de meeste tankstations verplicht aangeboden. Ook bij De Baanderij is deze bio-ethanol verwerkt in de 'normale' benzine (Euro95). 

Als uw auto of motor niet geschikt is voor E10 of als u twijfelt, dan adviseren we om SuperPlus98 E5 te tanken. Dit is 'normale' benzine, maar met een hoger octaangetal. Dit is hét alternatief en kan voor ieder merk gebruikt worden, ook oldtimers of exclusieve voertuigen. En gewoon bij De Baanderij aan de pomp!

Dus de keuze is aan u! E10 of toch liever E5? De Baanderij heeft het allebei.

Wilt u meer weten over E10 en of het geschikt is voor uw voertuig, kijk dan op: https://www.e10check.nl/. 

 

BRANDSTOFPRIJZEN

De prijs is het bewijs! Klik hier voor de actuele brandstofprijzen van De Baanderij.

TANKPAS = BEWUST TANKEN

Sinds de introductie van BUDGET TANKEN en BEWUST TANKEN heeft u het vast wel gemerkt: veel nieuwe gezichten en hernieuwde kennismaking aan de pomp. Tanken bij De Baanderij maakt iedereen blij! 

Op een rij:
GOEDKOOP TANKEN? Kies voor BUDGET TANKEN bij De Baanderij.
Betaal met uw bankpas (PIN) en ontvang de hoogste korting aan de pomp.

TANKEN EN SCHENKEN? Kies voor BEWUST TANKEN bij De Baanderij.
Betaal met uw ´Goede Doelen´ tankpas en bepaal zelf hoeveel cent per liter u wilt doneren aan het goede doel. 

Tankpas:
De ´Goede Doelen´ tankpas is de lokale tankpas van De Baanderij. Voorheen in gebruik als voordeeltankpas. Iedere gebruiker van deze pas bepaalt zelf de hoogte van de korting. Dit kan o.a. eenvoudig worden doorgegeven bij de receptie van De Baanderij.

Let op:
Per 1 juli 2017 zal iedere particuliere tankpas-gebruiker - die sinds 01-01-2016 niet gereageerd heeft of bereikbaar was - als basis een bijdrage leveren van 5 cent per liter. Hiermee wordt voorkomen dat de tankpas vervalt. Deze bijdrage kan altijd worden aangepast.

TANKT U BUDGET OF BEWUST?

De keuze is aan u. Bij de Baanderij kan het allebei. Heeft u al een tankpas? Geef uw keuze dan nu aan ons door!

Wanneer u BEWUST tankt bij De Baanderij, bepaalt u zelf hoeveel u schenkt aan het goede doel. En aan welk goede doel. Naast de wereldwijde hulpverlening van De Baanderij, ziet u onderstaand een greep uit de vele lokale doelen waar u voor kunt tanken.

DIERENAMBULANCE GOUDA EO
NON-FOODBANK
STICHTING POLDERSURVIVAL
BRIDGECLUB DAS
HOOP VOOR ALBANIE
TFC SINT-JAN
PAROUSIA
ORGEL WESTERKERK
DIACONIE PKN
TFC MIEP VAN LEEUWEN
RODE KRUIS
WATER VOOR LEVEN
PV MOKVELD
EXCELSIOR
TJEKO
TOONKUNST
ANBO GOUDA
FRIEDENSSTIMME
BOUWFONDS GEREFORMEERDE GEMEENTE
STEEDS PARAAT
GOUDERAKSE KERK
WATERSPORTVERENIGING GOUDA
DE MARKTZOTTE
KASTANUJO
GKV GOUDA
ZORGPARTNERS MIDDEN-HOLLAND
ONA
DE GOUWESTEM
BUURTVERENIGING KORTE AKKEREN
AL QALAM
SAMMA
LAUS DEO
ELIM
VBOK HUIS GOUDA
ANONIEME ALCOHOLISTEN
DE ARK
AV GOUDA
 

Staat uw goede doel er niet bij? Geef het aan ons door en maak ook andere tankers enthousiast om voor uw goede doel te tanken!

BEWUST TANKEN

Na de spectaculaire introductie van BUDGET tanken, verliezen we de goede doelen natuurlijk niet uit het oog! Speciaal voor de BEWUSTE tankers bieden we nu ook BEWUST tanken aan. Het is even eenvoudig als doeltreffend: De BEWUSTE tanker tankt en schenkt (een deel van) de korting aan de goede doelen van De Baanderij of een lokaal goed doel. Dit kan door de GOEDEDOELENPAS te gebruiken. Dit is de (bestaande) Baanderij tankpas, waarmee zowel het doel als de hoogte van de korting kan worden aangegeven. U bepaalt wat u betaalt: dus of u nu bijvoorbeeld 5 of 10 cent per liter wilt schenken: de keuze is aan u! 

  

BUDGET TANKEN

VOORDELIG NIEUWJAAR! 

Een nieuw jaar met veel veranderingen! U leest hier binnenkort meer over, maar de strekking is duidelijk: kom allemaal voordelig BUDGET TANKEN bij De Baanderij: goed en goedkoop! Maar ook aan de BEWUSTE TANKER wordt gedacht... TANK EN SCHENK met de Goededoelenpas (voorheen Voordeelpas) van De Baanderij! Tankpashouders worden hierover begin 2016 persoonlijk benaderd.

Zie ook: BRANDSTOFPRIJZEN en GOEDEDOELENPAS

 

TERUG NAAR DE BASIS

Ons 15 jarig jubileum zit er bijna op. Met heel wat leuke, mooie en soms ludieke publieksacties hier aandacht aan gegeven. Wat opviel was dat onze 15 cent kortingsactie op elke vijftiende van de maand heel goed in de smaak is gevallen. Bij de start van De Baanderij, nu dus vijftien jaar terug, is begonnen om u als tankklant een concurrerende prijs te bieden èn aan hulporganisaties een kostenloze dienstverlening, onder het motto: ‘U tankt en schenkt’. U weet dat dit zonder uw trouwe bezoek onmogelijk zou zijn geweest.

Met de komst van diverse ‘onbekende oliesjeiks’ en hun onbemande tankstations is een prijzenoorlog ontstaan in Gouda. Tijdens onze doorlopende actie ‘Avondvoordeel’ en op de 15e van elke maand hierin meegaan was mogelijk, maar niet dagelijks. Dan zou onze gratis inzet om ‘ruim baan te maken’ voor hulporganisaties onmogelijk zijn geworden en hen ernstig duperen.

Toch voelen we ons gedwongen om ook goed uw belang in het oog te houden, zoals bij de start het uitgangspunt was. Om die reden gaan we terug naar de basis: u bepaalt wat u betaalt. Met andere woorden: duidelijkheid aan pomp door een scherpe nettoprijs en toch voor u de unieke kans bij te dragen aan goede doelen dichtbij en ver weg.

Terug naar de basis wil ook zeggen dat alle lopende acties vervallen, maar u gaat vanaf 1 januari 2016 profiteren van nog veel meer voordeel bij De Baanderij! 

Uw komst wordt absoluut beloond en… zegt het voort! We willen iedereen bedanken die is achter ons staat en is blijven staan!

Is uw basis in 2016 weer De Baanderij?

NIEUWSBRIEF 2015

De december-nieuwsbrief is er weer! Vol met tal van projecten die mede door uw hulp zijn mogelijk gemaakt.

En natuurlijk alle info over ´TERUG NAAR DE BASIS IN 2016´

Klik hier om ´m direct te lezen.

JUBILEUM


Tanken bij De Baanderij doe je bewust. Wat eind 1999 begon als een gedurfd experiment met de opening van het ‘Goede Doelen Was- & Tankstation', is uitgegroeid tot een unieke beleving in Gouda en ver daarbuiten. Iedere wasbeurt en iedere liter brandstof draagt bij aan de wereldwijde hulpverlening. Want de winst van De Baanderij wordt besteed aan de meest uiteenlopende hulpverleningsprojecten. Om mensen in nood hulp te bieden en hoop te geven, levert De Baanderij aan hulporganisaties logistieke diensten op non-profit basis. Door te tanken of te wassen helpt u dus De Baanderij anderen te helpen. En ook het belang van uw portemonnee houden we scherp in de gaten, want naast de actie Avondvoordeel, levert een tankpas direct euro's korting op. Kom dus naar De Baanderij en vraag uw tankpas aan bij de receptie, want voor hetzelfde geld bent ook u betrokken bij De Baanderij.


In 2015 bestaat De Baanderij 15 jaar. Dat feest gaan we samen met u vieren! Want 15 jaar goed voor goede doelen is alleen mogelijk met trouwe tank- en wasklanten. Door een jaar lang leuke, unieke, grappige, lekkere en voordelige acties aan te bieden hopen we echt dat het lukt om u te verrassen en (opnieuw) 15 jaar enthousiast te maken. Er komen JAAR- EN MAANDACTIES, dus hou de site in de gaten en het hele jaar door kunt u onze 15e verjaardag meevieren.

******************************************************************

ACTIES DIE GEWEEST ZIJN:

******************************************************************

Vrijdag 11 december: Vrijwilligersavond 15 jaar De Baanderij
Voor iedereen die ooit als vrijwilliger betrokken is geweest bij DB!

   

******************************************************************

Dinsdag 10 November: uniek benefietconcert in de Sint Jan
Dit wilt u niet missen: de locatie, de inzet, het doel... een avond om nooit te vergeten!

**********************************************************

Zaterdag 17 oktober: treinendag bij De Baanderij
In samenwerking met M-Track organiseert De Baanderij een unieke dag voor jong en oud met een maar liefst 12 meter lange modelspoorbaan! Van 10.00 tot 16.00 uur genieten van de kleine modellen op schaal H0.

  Zaterdag 26 september: traditionele fruitpers bij De Baanderij.

Vers geplukt ONBESPOTEN hoogstamfruit is te proeven en te kopen.
Natuurlijk is ook de heerlijke appel-perensap te koop!   

Klik hier voor alle info...

 

Tank zaterdag 19 september en krijg gratis ijs van David's Gelato! 

 

 

vrijdag 26 juni: Beleef De Baanderij... JUBILEUM LANDENAVOND

Samen met verschillende hulporganisaties nemen we u graag mee in de wereld van de hulpverlening. Proef de sfeer en beleef het mee! Kom ook naar De Baanderij op vrijdag 26 juni tussen 17.00 en 21.00 uur.

zaterdag 9 mei: moederdagactie:

MOEDERS OPGELET: KOM OP ZATERDAG 9 MEI TANKEN EN ONTVANG GRATIS EEN LEUKE ATTENTIE VOOR MOEDERDAG - EN... NIET ALLEEN MOEDERS KRIJGEN DIT CADEAU!

zaterdag 28 maart 2015: overdekte boekenmarkt:

Voor ieder wat wils tijdens de grootse boekenmarkt bij De Baanderij. Ook voor de kinderen is een afdeling met kinderboeken en speelgoed klaargemaakt, dus dat wordt genieten met het hele gezin!

         

zaterdag 14 februari 2015:

Ieder tankklant krijgt op Valentijnsdag bij De Baanderij persoonlijke aandacht en... een verrassingsgeschenk. Deze actie loopt van 09.00 tot 16.00 uur.

donderdag 29 januari 2015: stamppotmaaltijd

AD GROENE HART, EDITIE GOUDA VOORPAGINA 30-01-2015

***********************************************************

MKB NOMINATIE 2015

Op 12 januari 2015 is Stubbe BV onderscheiden als winnaar van de ondernemersprijs MKB Midden Holland 2015: van harte gefeliciteerd!

Graag nodigen we alle Goudse ondernemers uit – net als Stubbe BV – ´liquid logistics partner´ te worden van het Goede Doelen Tankstation: winst voor iedere ondernemer!

Speciale MKB-actie:

1. zakelijke tankpas voor extra korting: EUR 2,50

2. bedrijfsbussen wassen: EUR 8,00

Klik hier om ook betrokken te worden bij De Baanderij! Direct regelen bij de receptie kan natuurlijk ook. 

Net als Stubbe Bv was ook De Baanderij op 20-11-2014 voorgedragen als genomineerde voor de titel Onderneming van het Jaar Midden Holland 2015. Zeker een verrassing, maar toch ook wel een bevestiging, want een goed concept blijft niet onopgemerkt. Alles rondom de nominatie is terug te vinden via: https://www.facebook.com/opmiddenholland.

BRANDWEERWEDSTRIJD

Op vrijdagavond 3 oktober vonden bij De Baanderij de wedstrijden plaats van de Jeugdbrandweer. Maar liefst 5 korpsen lieten zien hoe het geleerde in de praktijk moest worden gebracht. Na de uitruk en de juiste diagnose (brand door kortsluiting) werd de brandhaard snel meester gemaakt. Maar of de monteur als slachtoffer ook gevonden is...

AUTOMATISCHE INCASSO BEDRIJVEN

Belangrijke wijziging automatische incasso: U tankt en/of wast bij De Baanderij op rekening en heeft ons gemachtigd om facturen automatisch te van uw bankrekening te incasseren. De nieuwe Europese SEPA-wetgeving vereist dat er voor toekomstige en bestaande overeenkomsten uiterlijk 31 juli 2014 een nieuwe “Doorlopende Machtiging Bedrijven” wordt afgegeven.

Heeft uw bedrijf hierover een brief ontvangen en wilt u de registratie bij uw bank in orde maken? Klik dan hier en vul het formulier in, print het uit en stuur het naar uw bank. Denk aan een kopie voor uw eigen administratie!

AVONDVOORDEEL 13 CT

Verstandig tanken: u kiest toch ook voor de kortste rij naar de kassa? Bij De Baanderij levert dat niet alleen tijd op, maar ook winst! Dus niet meer op donderdag in de rij, maar iedere avond benzine tanken met de hoogste korting bij De Baanderij! Profiteer van de actie AVONDVOORDEEL 13 CENT

En overdag tankt iedereen met een voordeelpas van 10 cent korting per liter benzine, ook Euro98 (Super+). Dus altijd extra korting tanken met onze voordeelpas.

En... speciaal voor LPG tankers die overdag terecht kunnen: 15 CENT! 
 

GOUDA GAAT GROEN

Dienstauto’s ODMH en gemeente Gouda rijden op aardgas.

De gemeente Gouda stapt over op dienstauto’s die op aardgas rijden. “Beter voor het milieu en beter voor de portemonnee.” aldus wethouder Hans van den Akker (Economische zaken). Samen met de Omgevingsdienst Midden-Holland (ODMH) is een Europese aanbesteding gehouden. Op de 27 dienstauto’s komt naast het eigen logo ook een vermelding dat deze rijden op aardgas.

Inmiddels rijden de dienstauto’s van de ODMH al vier jaar op aardgas. Destijds is de keuze voor aardgasauto’s ingegeven uit milieutechnische aspecten. André Mutter, directeur van de ODMH: ”Met deze keuze hopen we een signaal af te geven aan anderen om ook over te stappen op aardgas.” Aan de hand van de beste prijs en kwaliteitverhouding is bij de Europese aanbesteding leasemaatschappij Multilease geselecteerd. Gezamenlijk trekken de drie organisaties op om de komende jaren een duurzaam wagenpark te realiseren.

Op dinsdag 15 april heeft de officiële overdracht plaatsgevonden aan de Industriestraat 1. De Baanderij, ofwel CNG GOUDA biedt sinds 2011 aardgas aan in samenwerking met CNG Net. Meer informatie is te vinden op: www.cnggouda.nl.

ONBEMAND BELTEGOED

Beltegoed bij tankstations moeilijker verkrijgbaar
Steeds meer bemande tankstations sluiten hun deuren, om verder te gaan als onbemande locatie. Een landelijke trend die onder meer gevolgen heeft voor prepaid producten, zoals beltegoed. De Baanderij in Gouda merkte deze ontwikkeling op en biedt als één van de eerste selfservice tankstations in Nederland een totaal nieuw concept aan: onbemand beltegoed. Sinds kort kan 24 uur per dag beltegoed simpel en snel verkregen worden van vrijwel alle telecomaanbieders inclusief online prepaid betaalmiddelen. Naast deze noviteit kunnen ook andere producten, zoals carwash vouchers en toehoren eenvoudig aan de onbemande pomp gekocht worden.

GESLAAGDE OPEN DAG

De open dag bij De Baanderij op 28-09 is naar schatting door ruim 1500 mensen bezocht. Hiermee is de betrokkenheid bij de unieke formule 'u tankt en schenkt' wel bewezen. Deze zonovergoten najaarsdag trok niet alleen veel bezoekers, maar ook vonden ijs, poffertjes en hamburgers gretig aftrek. Ook de vers geperste appel-peer sappen van De Vijfheerenlanden en de hoogstam-appelpunten waren aan het eind van de dag zo goed als uitverkocht.

De veelzijdigheid van de activiteiten en door inzet van tal van vrijwilligers was het programma overvol en voor ieder wat wils. Wie de route-quiz volgde kwam via de opslag van een compleet vluchtelingenkamp, een varend ziekenhuis, een werkplaats en een heus mijnenveld langs alle kramen en activiteiten. Er werd zienderogen genoten door jong en oud!

Naast het vertier mag ook de opbrengst van ruim EUR 3.000 er zijn! Hiermee kan Stichting Proplan het Kinderhuis Emmaus in Bosnië steunen. Zie voor meer info: http://www.stichtingproplan.nl/view/198/35-kinderen-zoeken-onderdakProplan-helpt-en-u.html.

Namens De Baanderij en Stichting Proplan: dank voor uw bezoek en graag tot ziens!

OPEN DAG 28-09

Kom naar de GROENE HART DAG op zaterdag 28 september a.s. tussen 10.00-16.00 uur bij De Baanderij in Gouda (bij regen in naastgelegen hal).

HET TERREIN IS VERANDERD IN EEN BRADERIE
 Kom genieten van alles wat het ‘Groene Hart’ te bieden heeft
 Open huis bij De Baanderij en neem een kijkje in de wereld van de hulpverlening
 Gezellige braderie met tal van activiteiten
 Fotoshoot in een brandweerwagen en ambulance
 Proeven & verkoop van onbespoten fruit, zo uit de boomgaard
 Vers geperst fruit
 Echte boerenkaas, zelfgemaakte jam en ijs
 Neem gerust uw kinderen mee, voor hen is er van alles te beleven
 Live muziek

GRAAG NODIGEN WIJ U UIT!
Laat u verrassen tijdens deze (open)dag met gezelligheid, lekkernijen en vermaak. Het terrein is veranderd in een braderie met heel veel ‘Groene Hart’ producten zoals oude appel- en perenrassen, boerenkazen, honing, verse sappen en bloemen. Geniet mee van de koffie met vers appelgebak, limonade, snoep en heerlijke poffertjes. Ook zijn er o.a. brandweeractiviteiten, kofferbakverkoop met tweedehands koopjes en speelgoed en zijn er prachtige oldtimers te bezichtigen!

VOOR DE KINDEREN
Een illusionist, schminken, luchtkasteel, ponyrijden, schaapjes vertroetelen, koemelken, levensgroot vier op een rij en nog veel meer!

OPEN HUIS
Alle deuren staan die dag wijd open om iedereen kennis te laten maken met alles wat De Baanderij voor hulporganisaties doet. Zo staan er verschillende hulpgoederen en voertuigen klaar voor vertrek. Tevens is er informatie over de activiteiten van het kinderhuis Emmaus.

BELANGRIJK! OPBRENGST NAAR KINDERHUIS
Van alles wat die dag verkocht wordt is de netto opbrengst voor Stichting Proplan, bestemd voor de nieuwbouw van het kinderhuis Emmaus in Bosnië en wordt met 55% verhoogd door Wilde Ganzen.

Kortom, noteer 28 september en geniet van een dag met voor elk wat wils. WELKOM!

STALLING GOUDA

NIEUW: vanaf heden kunt u bij Stalling Gouda terecht voor stalling van al uw recreatieobjecten. Van camper tot vouwwagen en van caravan tot aanhanger. Ook zijn er winterplaatsen beschikbaar voor oldtimers, motorfietsen en boten. Via www.stallinggouda.nl is alle info beschikbaar. Ook kunt u zich aanmelden bij de receptie van De Baanderij.

Klik hier voor de speciale actie!

RIDDER PRONK

Op 26-04-2013 is Willem J. Pronk, namens Hare Majesteit de Koningin, onderscheiden als Ridder in de orde van Oranje Nassau.

Door tal van plaatselijke, landelijke en internationale (nood)hulpverleningsinitiatieven heeft hij een substantiele bijdrage geleverd aan de maatschappij. Mede als oprichter van Goede Doelen Tank- en Wasstation De Baanderij in Gouda en voorzitter van Stichting Proplan is hij onvermoeibaar en onbaatzuchtig bezig ´handen en voeten te geven´ aan zijn geloof in Jezus Christus met focus op de allerarmsten (zie ook www.stichtingproplan.nl).

DICHTERBIJ

In het ledenmagazine Dichterbij van de Rabobank Gouwestreek wordt het voorjaar de tijd van zoeken naar de balans genoemd. ´Als maatschappij zoeken we naar de ideale verhouding als het gaat om groei en duurzaamheid' aldus directievoorzitter Caspert van der Wel. 'In deze zoektocht van nieuwe ideeën en innovaties heeft De Baanderij het evenwicht al aardig gevonden.'

Klik hier voor de volledige publicatie over een bedrijf dat commerciële en maatschappelijke betrokkenheid op eigen manier invult.

De Baanderij: wie tankt die schenkt.  

NU OPEN: LPG

Vanaf maandag 11 februari kan bij De Baanderij ook LPG getankt worden. Een mooie aanvulling op het toch al ruime assortiment brandstoffen. Behalve benzine en diesel wordt ook super+ en CNG (aardgas/groengas) aangeboden.  

Tanken bij De Baanderij is wel heel aantrekkelijk, want met maar liefst 15 cent korting per liter LPG is het goedkoop rijden! 

En er is nog meer voordeel mogelijk met de Baanderij tankpas: Uw auto weer blinkend schoon inclusief waxbehandeling en drogen: € 5,50! 

Omdat de verkoop van LPG niet mag plaatsvinden zonder toezicht, is verkoop van maandag tot en met zaterdag mogelijk tussen globaal 08.00 en 18.00 uur.

SUPERCARWASH OPEN: OOK BIJ VORST!

Geef pekel geen kans! Ook tijdens de vorstperiode kunt u gewoon uw auto blijven wassen bij De Baanderij. Profiteer van extra korting op onze WINTERWASSING. Inclusief onderwassing, hogedruk, wielwassing, de beste bescherming van Rain-X en drogen, nu € 12,50.

En speciaal voor onze tankklanten met voordeeltankpas: € 1,50 extra korting op de WINTERWASSING.

Natuurlijk blijven ook onze wasboxen open. Let op: bij strenge vorst adviseren wij de SUPERCARWASH te gebruiken. Daarbij wordt uw auto namelijk ook gedroogd.

SPECIALE WINTERWASSING MET RAIN-X:
Wie kent het topproduct Rain-X niet? Decennia lang vooral bij motorrijders populair om het vizier van de helm waterafstotend te maken. Maar ook de cockpit van vliegtuigen wordt er regelmatig mee behandeld. Na jaren ontwikkeling is datzelfde Rain-X product nu verkrijgbaar als carwash-toepassing!

Als eerste in de regio biedt De Baanderij deze unieke behandeling voor uw auto nu aan! Uw auto krijgt een diepere glans, wordt vuil- en waterafstotend en dus beter beschermd, juist nu met al dat pekel op de weg!
 

KUNT U NOG REKENEN?

Tanken kan overal in Gouda.
En als we de advertenties moeten geloven
nu zelfs met 20 cent korting per liter…

Maar reken even mee:
Stel, u tankt vandaag 35 liter benzine
met als officiële dagprijs € 1,799 p/liter.   

Tankstation met 20 cent:
Bedrag € 62,97 - € 7,00 korting = € 55,97
+ waskaart (verplicht) € 12,95 = € 68,92

De Baanderij met 10 cent:
Bedrag € 62,97 - € 3,50 korting =
€ 59,47

Dus waar bent u goedkoper uit?
Tank nu ook met uw voordeeltankpas bij
De Baanderij! En wilt u gelijk wassen?
Compleet wasprogramma € 5,50.
De klant is koning. U bepaalt wat u betaalt.

Geloof alleen uzelf en...
geen kleine lettertjes bij De Baanderij.

GOUDSE MVO AWARD

De Baanderij is geselecteerd als één van de 13 kandidaten die meedingen naar de Goudse MVO Award 2012. Dit initiatief van Fairtrade Gemeente Gouda wil ondernemers inspireren ´eerlijk´ en vooral maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Dat dit succesvol kan zijn is duidelijk gezien de lijst genomineerden.

Als enige Goede Doelen Tankstation in Nederland weet De Baanderij keer op keer een meerwaarde te bieden aan een breed publiek. Dus niet alleen de opbrengst die ten goede komt aan tal van (wereldwijde) hulporganisaties en (plaatselijke) stichtingen, ook het pionieren met alternatieve duurzame brandstoffen is niet onopgemerkt gebleven! Zo kan onder de luifel van CNG GOUDA nu ook aardgas (groengas) getankt worden en heeft de Supercarwash met wasboxen een recyclingsysteem waardoor water opnieuw gebruikt wordt. Zo krijgt maatschappelijk verantwoord ondernemen een gezicht en meerwaarde voor iedereen!

Meer informatie op: www.fairtradegemeentegouda.nl 

GOUDERAKSEBRUG

Op 6 juli 2012 is de ZWR (N207) in Gouda opengesteld. Na zo´n 30 jaar praten is de Zuid-Westelijke Randweg eindelijk de ontsluiting van de Krimpenerwaard. Ter hoogte van bedrijventerrein Middelblok Gouderak ligt de nieuwe brug over de Hollandsche IJssel. Hierdoor zal de doorstroming om en in Gouda enorm bevorderd worden. Door de nieuwe Gouderaksebrug is ook het Goede Doelen tankstation De Baanderij aan de Industriestraat nu nóg makkelijker te bereiken. Kortom, een extra reden om een voordeel tankpas aan te vragen en goed & goedkoop te tanken voor het goede doel! KLIK HIER VOOR HET AANVRAAGFORMULIER

WAAR TANKT U IN 2012?

U tankt en schenkt! Het is de slogan voor het nieuwe jaar bij De Baanderij. Natuurlijk is er keuze genoeg, maar de verschillen zijn des te groter. En dat weten veel trouwe bezoekers van De Baanderij! Want naast het ruim opgezette en goed verlichte terrein aan de Industriestraat, ontvangt u ook een hoge korting. En eigenlijk zegt de naam toch al genoeg... het Goede Doelen Tankstation is uniek in Nederland, want door hier te tanken draagt u bij aan onze wereldwijde hulpverlening!

Dus voor iedereen met goede voornemens (en auto): U tankt en schenkt!


  

EERSTE GROENE LINTJE VOOR DE BAANDERIJ

Op 6 juni 2011 heeft Goudse Groen Links fractievoorzitter Hilde Niezen een Groen Lintje uitgereikt aan Perry van der Ree, directeur van De Baanderij.  

De Baanderij is een bijzonder tank- en wasstation. Als eerste in Gouda hebben zij de mogelijkheid het milieuvriendelijk aardgas te tanken. Bovendien gebruiken ze de opbrengst van het tankstation om diverse hulpprojecten te financieren. Met een innovatieve aanpak laten ze zien dat Groen werkt, en koppelen ze idealen aan gewone bedrijfsvoering.


foto: www.groenlinksgouda.nl

Groene Lintjes
De Groene Lintjes zijn op veel plaatsen al een aardige traditie geworden. Rond wereld milieudag reiken veel lokale afdelingen deze lintjes uit. Zo richten we de schijnwerpers op personen of organisaties die zich hebben ingezet voor een groenere en/of socialere wereld. Dit jaar worden onder andere de Vegetarische slager in Den Haag, een biologisch tuinbouwbedrijf in Venlo, en De Baanderij in Gouda onderscheiden.

De Baanderij
Denk groen, gewoon doen!
De Baanderij onderscheidt zich door zich al ruim 10 jaar lang onvermoeibaar in te zetten voor mensen in nood en een beter leefbare wereld. Het tank- en wasstation heeft als eerste in Gouda de mogelijkheid om aardgas te tanken. Bovendien worden alle opbrengsten van het tankstation gebruikt om hulpprojecten mee te financieren.

Aardgas
Sinds 15 april 2011 kan bij De Baanderij aardgas worden getankt. In vergelijking met benzine en diesel is deze brandstof een stuk schoner. De uitstoot van roetdeeltjes en schadelijke stoffen als CO2 is aanmerkelijk lager. Op termijn zal groengas aan de pomp beschikbaar komen. En dat voor zeer concurrerende kosten per kilometer.

Rijden op aardgas staat nog in de kinderschoenen. Een van de problemen is bijvoorbeeld dat er nog niet op veel plaatsen aardgas getankt kan worden. Maar Perry van der Ree is optimistisch, en mede daarom is De Baanderij in het aardgas gestapt. Het aantal tankstations met aardgas groeit, (vracht)autofabrikanten maken serieus werk van nieuwe modellen die geheel op aardgas rijden, of die aardgas kunnen mengen met diesel.

Bij De Baanderij zijn ze vooralsnog verrast met de vraag naar aardgas. Op de eerste dag verscheen een vaste klant in een spiksplinternieuwe auto op aardgas. In Duitsland rijden al meer auto’s op aardgas, en zo weten Duitse toeristen op weg naar de Nederlandse kust De Baanderij meteen te vinden. Ook enkele bedrijven in de omgeving zien de voordelen van schoon en voordelig rijden en zijn vanaf het begin klant.

Hulpprojecten
De opbrengst van het tank- en wasstation gebruikt De Baanderij om hulpprojecten (mede) te financieren. Het pakket werkzaamheden is zeer divers, maar kent drie speerpunten.

Voor andere hulporganisaties verzorgen ze de logistiek. Goederen opslaan, verpakken en/of verzenden naar plaatsen over de hele wereld. Zo versturen ze volgende week een container goederen voor de stichting ‘gered gereedschap’ naar Ghana, en staat een oude generator van een ziekenhuis te wachten op een tweede leven in Afrika. Voor o.a. MercyShips worden goederen opgeslagen, omgepakt en regelmatig verzonden.
Een andere ‘specialiteit’ is het ombouwen van oude legervoertuigen, en deze aanpassen aan de veeleisende omstandigheden in rampgebieden.
Een derde speerpunt is de noodhulp. In de loods in Gouda ligt een voorraad tenten en dekens die direct verscheept kunnen worden.

Tot slot
Bij de uitreiking van het Groene Lintje heeft directeur Perry van der Ree een rondleiding door het bedrijf gegeven, en enthousiast verteld over de vele projecten. Zo werd het bezoek voor GroenLinks vooral een inspirerende middag. Bij ons vertrek wilde Perry ons nog 1 slogan meegeven: Denk Groen, gewoon doen. Gewoon doen, dat past helemaal bij De Baanderij. Het staat voor gewoon beginnen, handen uit de mouwen en werk maken van je idealen. En het staat voor de manier van werken binnen De Baanderij. Gewoon, praktisch en altijd letten op de kosten.

Meer uitgebreide informatie over de goede doelen die De Baanderij uitvoert kan je vinden op www.debaanderij.nl. En als je toch moet tanken, overweeg eens bij Industriestraat 1 langs te gaan.
 

OPENING CNG GOUDA

Vanaf vrijdag 15 april 2011 is AARDGAS tanken bij De Baanderij mogelijk! In samenwerking met CNGnet en Ballast Nedam investeren we in de toekomst. Klik hier voor meer informatie.

>>>>>Hier komt de audioplayer <<<<<

 

De offiële opening van CNG GOUDA vond plaats op
VRIJDAG de 13e MEI.
Vanaf 14.00 uur was er een informatiesessie, waren diverse aardgas voertuigen aanwezig en kon men luisteren naar een panel van ervaringsdeskundigen. Rond 15.00 uur verrichtte de Goudse wethouder van Milieu en Duurzaamheid, mw. Ruwhof, de openingshandeling door het tanken van één van de voertuigen van De Baanderij. Nadat ze desgevraagd de achterklep opentrok om te zien waar dat aardgas nu gebleven was, vulde de lucht zich met honderden ballonnen.


Wagenparkbeheerders, vertegenwoordigers van overheden en bedrijven, alsook andere geïnteresseerden die helaas niet aanwezig konden zijn, kunnen hun interesse kenbaar maken en informatie opvragen via deze link.

Voor particulieren was op zaterdag 14 mei een OPEN HUIS. Door middel van een spectaculaire kraskaart-tank&was ACTIE konden klanten mooie prijzen winnen.

Het Goede Doelen Tankstation breidt zich uit:
´goed voor de aarde, goed voor elkaar!`

 

JULIANASLUIS gesloten

Per 1 december 2010 is tankstation Julianasluis gesloten. Klanten worden doorverwezen naar De Baanderij aan de Industriestraat. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen 24 uur per dag bij De Baanderij terecht voor tanken en wassen tegen zeer scherpe prijzen.

Tanken kan met de PIN passen, leasepassen en de Baanderij Voordeeltankpas. Hiermee ontvangt u de hoogste korting!

Klik hier om direct een Baanderij Voordeeltankpas aan te vragen.

Laatste nieuws

De Baanderij 20 jaar!

WEGENS SUCCES VERLENGD: spaaractie bij De Baanderij! Trouw wordt beloond! Spaar 20 tankbonnen en... ...kom GRATIS autowassen! Sp... lees meer

Nieuwe Nieuwsbrief

Het is alweer 20 jaar geleden dat De Baanderij van start ging met als missie ruim baan maken voor hulporganisaties. Onmisbaar daar... lees meer

E10 of toch liever E5?

Vanaf 1 oktober 2019 wordt E10 op de meeste tankstations verplicht aangeboden. Ook bij De Baanderij is deze bio-ethanol verwerkt i... lees meer

BRANDSTOFPRIJZEN

De prijs is het bewijs! Klik hier voor de actuele brandstofprijzen van De Baanderij.... lees meer

TANKPAS = BEWUST TANKEN

Sinds de introductie van BUDGET TANKEN en BEWUST TANKEN heeft u het vast wel gemerkt: veel nieuwe gezichten en hernieuwde kennisma... lees meer

TANKT U BUDGET OF BEWUST?

De keuze is aan u. Bij de Baanderij kan het allebei. Heeft u al een tankpas? Geef uw keuze dan nu aan ons door! Wanneer u BEWUST ... lees meer

BEWUST TANKEN

Na de spectaculaire introductie van BUDGET tanken, verliezen we de goede doelen natuurlijk niet uit het oog! Speciaal voor de BEWU... lees meer

BUDGET TANKEN

VOORDELIG NIEUWJAAR!  Een nieuw jaar met veel veranderingen! U leest hier binnenkort meer over, maar de strekking is duidelij... lees meer

TERUG NAAR DE BASIS

Ons 15 jarig jubileum zit er bijna op. Met heel wat leuke, mooie en soms ludieke publieksacties hier aandacht aan gegeven. Wat opv... lees meer

NIEUWSBRIEF 2015

De december-nieuwsbrief is er weer! Vol met tal van projecten die mede door uw hulp zijn mogelijk gemaakt. En natuurlijk alle info... lees meer

JUBILEUM

Tanken bij De Baanderij doe je bewust. Wat eind 1999 begon als een gedurfd experiment met de opening van het ‘Goede Doe... lees meer

PRIJZENOORLOG?

Goedkoop tanken is niet zo moeilijk. Maar goed tanken doe je bij De Baanderij. U maakt het verschil door hulp, hoop en toekom... lees meer

MKB NOMINATIE 2015

Op 12 januari 2015 is Stubbe BV onderscheiden als winnaar van de ondernemersprijs MKB Midden Holland 2015: van harte gefeliciteerd... lees meer

BRANDWEERWEDSTRIJD

Op vrijdagavond 3 oktober vonden bij De Baanderij de wedstrijden plaats van de Jeugdbrandweer. Maar liefst 5 korpsen lieten zien h... lees meer

AUTOMATISCHE INCASSO BEDRIJVEN

Belangrijke wijziging automatische incasso: U tankt en/of wast bij De Baanderij op rekening en heeft ons gemachtigd om facturen au... lees meer

AVONDVOORDEEL 13 CT

Verstandig tanken: u kiest toch ook voor de kortste rij naar de kassa? Bij De Baanderij levert dat niet alleen tijd op, ... lees meer

GOUDA GAAT GROEN

Dienstauto’s ODMH en gemeente Gouda rijden op aardgas. De gemeente Gouda stapt over op dienstauto’s die op aardgas ri... lees meer

ONBEMAND BELTEGOED

Beltegoed bij tankstations moeilijker verkrijgbaar Steeds meer bemande tankstations sluiten hun deuren, om verder te gaan als onbe... lees meer

GESLAAGDE OPEN DAG

De open dag bij De Baanderij op 28-09 is naar schatting door ruim 1500 mensen bezocht. Hiermee is de betrokkenheid bij de unieke f... lees meer

OPEN DAG 28-09

Kom naar de GROENE HART DAG op zaterdag 28 september a.s. tussen 10.00-16.00 uur bij De Baanderij in Gouda (bij regen in naas... lees meer

STALLING GOUDA

NIEUW: vanaf heden kunt u bij Stalling Gouda terecht voor stalling van al uw recreatieobjecten. Van camper tot vouwwagen en van ca... lees meer

RIDDER PRONK

Op 26-04-2013 is Willem J. Pronk, namens Hare Majesteit de Koningin, onderscheiden als Ridder in de orde van Oranje Nassau. ... lees meer

DICHTERBIJ

In het ledenmagazine Dichterbij van de Rabobank Gouwestreek wordt het voorjaar de tijd van zoeken naar de balans genoemd.&nbs... lees meer

NU OPEN: LPG

Vanaf maandag 11 februari kan bij De Baanderij ook LPG getankt worden. Een mooie aanvulling op het toch al ruime assort... lees meer

SUPERCARWASH OPEN: OOK BIJ VORST!

Geef pekel geen kans! Ook tijdens de vorstperiode kunt u gewoon uw auto blijven wassen bij De Baanderij. Profiteer van e... lees meer

KUNT U NOG REKENEN?

Tanken kan overal in Gouda. En als we de advertenties moeten geloven nu zelfs met 20 cent korting per liter… Maar reken ev... lees meer

GOUDSE MVO AWARD

De Baanderij is geselecteerd als één van de 13 kandidaten die meedingen naar de Goudse MVO Award 2012. Dit initiatie... lees meer

GOUDERAKSEBRUG

Op 6 juli 2012 is de ZWR (N207) in Gouda opengesteld. Na zo´n 30 jaar praten is de Zuid-Westelijke Randweg eindelijk de onts... lees meer

WAAR TANKT U IN 2012?

U tankt en schenkt! Het is de slogan voor het nieuwe jaar bij De Baanderij. Natuurlijk is er keuze genoeg, maar de verschillen zij... lees meer

EERSTE GROENE LINTJE VOOR DE BAANDERIJ

Op 6 juni 2011 heeft Goudse Groen Links fractievoorzitter Hilde Niezen een Groen Lintje uitgereikt aan Perry van der Ree... lees meer

OPENING CNG GOUDA

Vanaf vrijdag 15 april 2011 is AARDGAS tanken bij De Baanderij mogelijk! In samenwerking met CNGnet en Ballast Nedam inv... lees meer

JULIANASLUIS gesloten

Per 1 december 2010 is tankstation Julianasluis gesloten. Klanten worden doorverwezen naar De Baanderij aan de Industriestraat.&nb... lees meer